ПРИБЛИЗНЕ МЕНЮ на літньо-осінній період для дітей дошкільних навчальних закладів загального типу

№  НАЙМЕНУВАННЯ  СИРОВИНИ ВИХІД БІЛКИ ЖИРИ ВУГЛЕВОДИ ККАЛ
ясла сад

ДЕНЬ I

Сніданок
Огірок натур. свіжий (солений) 30 50 1,4 0,3 9
248 Котлета м`ясна                               т/о 50 75 12,3 17,1 13,1 255
291 Каша в`язка пшенична (кукур., гречана) 90 100 3,1 3,7 15,8 110
350 Чай з цукром (лимоном) 150/3 180/5 0,2 15,2 63
Хліб пшеничний з маслом вершков.

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий або фрукти свіжі 50 70 0,3 18,2 76
Обід
36/307 Салат із білокачанної капусти або пекин.капусти або капуста тушкована 50 60 1,2 3,8 6,8 67
82/93 Суп картопляний з домашньою локшиною 180 200 2,4 2,9 16,5 156
194 Риба тушкована з овочами

або фрикадельки рибні                 т/о

75

75/75

16,4 9,9 8,4 180
298 Картопляне пюре (картопля відвар.) 100 120 2,8 3,3 17,3 107
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
181/189/262 Галушки сирні у сметанному соусі або запіканка  моркв`яна  із сира т/о або запіканка з яблуками 100/20 120/30 14,8 16,9 27,5 268
352 Кавовий напій з молоком 150 180 3,0 3,0 22,3 128
Булочна здоба 50 70 3,8 4,1 35,0 185
РАЗОМ: 70,5 71,8 264,6 1988

ДЕНЬ II

Сніданок
150 Каша молочна манна (пшоняна, вівсяна) 150 180 10,3 14,3 42,7 273
354 Какао з молоком 150 180 3,4 3,5 23,2 139
Хліб пшеничний з маслом вершков.

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
Огірок (помідор) свіжий, солений 40 50 1,4 0,3 9
81/94 Суп з бобовими або суп з цвіт. капусти 180 200 4,7 4,6 16,6 120
233 М`ясо тушковане або шніцель натуральний рублений або суфле куряче                  т/о

75

50/50

17,5 16,8 4,4 306
295 Макаронні вироби відварні

або рагу із овочів

100 120 3,6 3,4 23,6 140
332/330 Кисіль або компот 150 180 0,1 26,4 106
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
36 Салат із білокачанної капусти або зел.горошок 50 60 1,2 3,8 6,8 67
173/170 Омлет запечений або омлет з морквою  або яєчна каша             т/о 50 60 12,6 14,0 1,2 158
298 Картопляне пюре (відвар.картопля) 90 100 2,2 3,7 15,5 104
349 Чай з цукром 150 180 0,1 13,5 54
Хліб пшеничний 30 30 2,3 0,5 15,7 77
РАЗОМ: 68,1 71,7 254,5 1918        

ДЕНЬ III

Сніданок
Помідор (огірок) свіжий, солений або кукурудза 30 40 1,4 0,3 9
219 Сосиска (сарделька) відварна       т/о 40 50 16,7 13,8 174
291 Каша пшенична (греч., вівс.,ячнева) в`язка 90 100 3,1 3,7 15,8 110
349 Чай з цукром 150 180 0,2 15,0 60
Хліб пшеничний з маслом вершков.

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Хліб пшеничний 20 30 2,3 0,5 15,7 77
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
43 Салат із відварного буряка 50 60 1,3 1,5 6,9 47
76/93 Суп селянський або суп з овочів 180 200 3,8 5,5 11,3 85
232/253 Печінка яловичини по-строгановсь-ки  або оладки із печінки  ялов. або биточки хмельницькі    т/о 40/40 50/50 17,7 17,9 3,7 203
298/308 Картопляне пюре

або картопля тушкована

100 120 2,6 6,5 19,9 148
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
323 Фрукти свіжі 90 100 0,4 6,9 43
Полуденок
101/102/233 Суп молочний з морквою або кльоцками(макар.вироби) або кабачки запечені під соусом 180 200 5,6 9,6 18,0 164
339 Кисіль плодово-ягідний 150 180 0,1 26,5 106
Печиво 25 60 3,8 5,6 35,0 185
РАЗОМ: 68,1 71,7 261,4 1871

ДЕНЬ IV

Сніданок
150 Каша молочна пшоняна (манна) 150 180 10,3 14,3 42,7 273
354/352 Какао (кавовий напій) з молоком 150 180 3,4 3,5 23,2 139
Хліб пшеничний з маслом вершков.

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
36/310 Салат із білокачанної капусти або кабачки тушковані в сметані        т/о 50 75 0,8 3,9 5,5 61
82 Суп картопляний з вівсянкою 180 200 8,0 8,2 17,6 205
197/351 Риба запеченаабо товченики рибні                      т/о або хлібці рибні

75

75

16,1 8,9 8,4 212
298 Картопляне пюре або картопля відварна 100 120 2,8 3,3 17,3 107
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
347 Шарлотка з яблуками з соусом солодким або плов фруктовий 120/30 150/30 12,2 11,7 51,9 379
349

358

Чай з цукром

або ряжанка (осінній період)

150

150

180

180

5,4

10,8

7,4

154

РАЗОМ: 68,1 71,7 260,4 1990

ДЕНЬ V

Сніданок
180/187 Вареники ліниві або пудинг із сиру кисломолочного із сметан. соусом 100/20 120/30 15,0 18,0 23,4 283
352 Кавовий напій з молоком 150 180 3,0 3,0 22,4 128
Хліб з маслом вершковим

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
Огірок (помідор) свіжий, солений 30 40 1,4 0,3 9
60/64 Борщ з картоплею і капустою (український) 180 200 2,2 6,1 14,1 121
282/286 Курка (відруби) тушкована у соусі або куряча котлета рублена у соусі

т/о

75/50

50/50

18,4

15,6

10,7

207

295/291 Макаронні вироби або каша арнаутка 100 120 3,6 3,4 23,6 140
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
48 Салат із моркви з яблуками

або ікра бурякова

75 100 1,3 5,1 9,1 70
169 Яйце варене або яєчна каша з овочами 40 40 11,7 12,8 11,2 221
349 Чай з цукром 150 200 0,1 15,0 60
Хліб пшеничний 20 30 2,3 0,5 15,7 77
РАЗОМ: 68,1 71,6 229,2 1776

ДЕНЬ VI

Сніданок
150 Каша молочна манна (пшоняна, вівсяна) 150 180 10,3 14,3 42,7 273
359 Какао з молоком 150 180 3,4 3,5 23,2 139
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
36 Салат із білокачанної капусти або пекинка 50 75 1,2 3,8 6,8 67
87/88 Суп з кльоцками 180 200 4,0 5,3 20,5 142
276/283 Кабачки або перець солодкий фарширований  або плов з куркою                              т/о 160 240 18,9 18,8 11,8 306
330 Компот із сухофруктів

або кисіль плодово-ягідний

150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
345 Яблуко запечене 45 100 0,4 25,7 146
Полуденок
Огірок свіжий (солений) або зел.горошок 30 40 1,4 0,3 9
212 Фрикадельки рибні у соусі           т/о 75 100 15,2 13,9 4,7 161
298 Картопляне пюре (картопля відварна) 100 120 2,6 4,5 18,6 125
349/350 Чай з цукром та лимоном 150 180 0,1 15,0 63
Хліб пшеничний 20 30 2,3 0,5 15,7 77
РАЗОМ: 68,9 71,7 271,4 1968

ДЕНЬ VII

Сніданок
182/188 Сирники із сиру кисломолочного або запіканка сирна                        т/о 100/20 120/30 20,2 20,5 19,2 331
349/350 Чай з цукром та лимоном 150/3 180/5 0,1 15,0 63
Хліб з маслом вершковим 3/20 5/30 3,7 3,1 15,7 133
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий або фрукти 50 70 0,3 18,2 76
Обід
Огірок(помідор) свіжий (солений) 30 40 1,4 0,3 9
60/64 Борщ український або з картоплею та капустою або суп з зел.горошком 180 200 2,2 6,1 14,1 121
217/278/285 М`ясо відварне

або кури відварні  або котлета  кур.                         т/о

50

75

12,3 19,4 0,3 270
291 Каша гречана(ячнева,арнаутка) 100 120 6,2 5,1 31,5 199
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
97/240 Суп молочний з макаронними виробами або кабачки та цвітна капуста запечена під соусом 180 200 4,5 4,7 17,1 130
354/349 Какао з молоком або чай 150 180 3,4 3,5 23,2 139
Печиво 25 75 8,7 8,3 53,9 215
РАЗОМ: 68,1 71,7 261,0 1930     

ДЕНЬ VIII

Сніданок
150 Каша молочна манна (пшоняна, вівсяна) 150 180 10,3 14,3 42,7 273
359 Кавовий напій з молоком 150 180 3,0 3,0 22,4 128
Хліб з маслом вершковим

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
36/37 Салат із білокачанної капусти

або капуста тушкована

60 60 1,2 3,8 6,8 67
81 Суп з бобовими та м`ясом 180/10 200/20 10,6 9,5 16,8 228
192/207/208 Риба припущена або рулет рибний

або шніцель натуральний              т/о

75

75/3

14,9 4,1 2,7 107
298/296 Картопляне пюре

або картопля відварна

100 120 2,8 3,3 17,3 107
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
323 Фрукти свіжі 45 100 0,9 9,5 44
Полуденок
Огірок натуральний або кукурудза 30 40 2,9 15,3 69
174 Омлет з сосискою запечений 70 105 14,6 24,9 1,6 270
349 Чай з цукром 150 180 0,2 15,0 60
Хліб пшеничний 20 30 2,3 0,5 15,7 79
РАЗОМ: 71,3 70,0 232,1 1845

ДЕНЬ IХ

Сніданок
252 Биточки парові або оладки із печінки яловичини                         т/о 50 75 14,4 14,9 7,7 210
118/119 Рагу із овочів

або овочі по-карпатські

90 120 3,5 12,2 18,2 196
349 Чай з цукром 150 180 0,2 15,0 60
Хліб з маслом вершковим

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий або фрукти 50 70 0,3 18,2 76
Обід
36 Салат із білокачанної капусти або пекинка, огірок (помідор) свіжий 50 60 1,2 3,8 6,8 67
85/86/125 Суп картопляний з рибними кульками  або суп з цвіт. капусти                                       т/о 180/20 200/30 9,0 2,8 1,1 130
244 Плов із м`яса 125 150 18,6 16,9 27,2 407
332 Кисіль із яблук 150 180 0,1 26,4 106
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
97/204 Суп молочний з макаронними виробами або оладки картопляні 180

100

200

120

4,5 4,7 17,1 130
354 Какао з молоком 150 180 3,4 3,5 23,2 139
Хліб пшеничний з повидлом 20/10 30/20 4,5 5,8 32,4 168
РАЗОМ: 68,1 71,7 239,7 1978

ДЕНЬ Х

Сніданок
185/182 Зрази сирні з повидлом або сирники зі сметанним соусом   т/о 100/15 120/25 19,8 19,7 33,6 382
349 Чай з цукром 150 180 0,2 15,0 60
Хліб з маслом вершковим

та сиром твердим

3/3/20 5/5/30 3,7 6,1 15,7 140
Сніданок II (літній період)
362 Сік фруктовий 50 70 0,3 18,2 76
Обід
Огірок (помідор) свіжий, солений 30 40 1,2 0,3 9
74/76 Розсольник Ленінградський або суп селянський 180 200 3,6 4,4 14,2 106
262/314/276 Тефтелі м`ясні у соусі або

перець фарширований або голубці                   т/о

60/30

130

90/50

160

14,0 19,2 19,1 308
298/296 Картопляне пюре

або картопля відварна

100 120 2,8 3,3 17,3 107
330 Компот із сухофруктів 150 180 0,4 21,8 95
Хліб пшеничний/житній 20/20 30/30 4,7 1,0 30,7 149
Полуденок
369/388/630 Млинці з фаршем із яблук або пудинг яблучний 135/5 160/6 12,2 12,6 60,7 446
357 Молоко кип`ячене 150 180 5,3 6,1 8,9 113
РАЗОМ: 68,2 72,4 255,5 1991

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.